Δήλωση Απορρήτου

1. Πεδίο εφαρμογής και ορισμοί των Όρων και Προϋποθέσεων 

Το παρόν έγγραφο περιέχει τους όρους υπό τους οποίους η εταιρεία  Mega Mall BG εγγεγραμμένη στο Βουλγάρικο Εμπορικό Μητρώο UIC 200997029, προσφέρει προϊόντα και παρέχει υπηρεσίες προς το κοινό του Διαδικτύου και τους πελάτες τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.hellascosmetique.gr

"Χρήστης" είναι όποιος έχει επισκεφθεί την ιστοσελίδα του www.hellascosmetique.gr "Αντικείμενα", "προϊόντα" αυτά που προσφέρονται μέσω του site για να αγοράσουν τα προϊόντα. "Παραγγελία" είναι η αίτηση να αγοράσει το επιλεγμένο αντικείμενο / αντικείμενα υπό τους όρους που προβλέπονται στην ιστοσελίδα σχετικά με τον τρόπο παράδοσης και πληρωμής από τον Χρήστη. "Υπηρεσίες" είναι όλες οι ενέργειες που εκτελούνται από τους υπαλλήλους της www.hellascosmetique.gr  και / ή την προμήθεια, πώληση και παράδοση των αντικειμένων από την ιστοσελίδα της. Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις έχουν αναρτηθεί σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα και είναι διαθέσιμες σε κάθε χρήστη.  

2. Εγγραφή

Εγγραφή συνιστάται όταν αγοράζονται προϊόντα μέσα από τις σελίδες του www.hellascosmetique.gr.  Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα πεδία καταχώρησης, υποδεικνύοντας τη σωστή στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης, όπως πληροφορίες που παρέχουν μια έγκυρη διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση e-mail.  

3 . Συγκατάθεση των χρηστών των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.hellascosmetique.gr και υπηρεσίων που ρητά και ανεπιφύλακτα συμφωνεί με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας www.hellascosmetique.gr

4. Εμπιστευτικότητα των δεδομένων

Προσωπικα δεδομένα που απαιτούνται για την εγγραφή ενός πελάτη, χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών - Επιβεβαίωση και εκτέλεση παραγγελιών, παροχής πληροφοριών, με τη μορφή ενός ενημερωτικού δελτίου και σε κάθε περίπτωση για την αντιμετώπιση των τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με τη παραγγελία. Το www.hellascosmetique.gr εξασφαλίσει ότι τέτοια στοιχεία δεν θα πρέπει να παρέχονται σε οποιαδήποτε μορφή σε τρίτους ή να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άλλους από αυτούς που περιγράφονται παραπάνω. Οι χρήστες που εγγράφονται στο newsletter μας, μπορούν να διαγραφούν οποιαδήποτε στιγμή. 

5. Εγγύηση ποιότητας των προϊόντων 

Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται στις σελίδες του www.hellascosmetique.gr, παρέχονται από τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές. Όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά και αποδεδειγμένης προέλευσης. Κατά τη διάρκεια των ετών το www.hellascosmetique.gr έχει χτίσει μία εξαιρετική φήμη για την ποιότητα των αρωμάτων και των καλλυντικών. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα και την προέλευση των προϊόντων μας. 

6. Επιστροφές  

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα αγαθά που αγοράζονται από τον ίδιο από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hellascosmetique.gr εντός δεκαπέντε εργάσιμων ημερών από την παράδοση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 55 της CPA . Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης έχει το δικαίωμα να λάβει πίσω το ποσό που καταβλήθηκε από αυτόν για τα προϊόντα που παράγγειλε. Για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε θα πρέπει να είναι σε άψογη παρουσίαση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια ή άλλων επιπτώσεων (χτυπήματα, ρωγμές, ξεφλούδισμα χρώμα, κλπ) και σε σφραγισμένη συσκευασία, ως επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται και από τα έγγραφα -. κάρτες εγγύησης, οδηγίες και άλλα αν υπάρχουν.  

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επιστροφής ο πελάτης πρέπει να καλέσει την www.hellascosmetique.gr στο τηλέφωνο 6942868681 και να αναφέρει τον αριθμό της παραγγελίας και του τραπεζικού του λογαριασμού αλλά και για τη διεύθυνση στην οποία το προϊόν που πρόκειται να αποσταλεί μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα και αξεσουάρ 

Όλα τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη σε σχέση με την εφαρμογή της "επιστροφής των προϊόντων", όπου αφορούν την επιστροφή των αγορασθέντων προϊόντων που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στο κόστος των εξόδων μεταφοράς της προμήθειας της τράπεζας και όλα τα άλλα έξοδα πέρα από την τιμή αγοράς, βαρύνουν τον πελάτη.  

Η πληρωμένη τιμή του προϊόντος θα πρέπει να ανακτηθεί από το www.hellascosmetique.gr μέσα σε 30 ημέρες με τη χρήση της μεθόδου των πελατών της πληρωμής, ή μέσω της τράπεζας του πελάτη. Όλα αυτά συμβαίνουν με την συμφωνία του στις προϋποθέσεις. 

Κάθε επιστροφή θα επανεξεταστεί από το www.hellascosmetique.gr, προκειμένου να διαπιστωθεί η παρουσία ή η απουσία των προϋποθέσεων υπό αυτές τις συνθήκες. 

Η αναθεώρηση του επιστρεφόμενου προϊόντος πελάτη γίνεται από τον υπάλληλο του www.hellascosmetique.gr παρουσία ακόμη δύο υπαλλήλων του www.hellascosmetique.gr, η οποία είναι μια δήλωση των γεγονότων. 

Το www.hellascosmetique.gr δύναται να αρνηθεί να επιστρέψει το τίμημα που έχει καταβληθεί, σε περίπτωση που ο έλεγχος του επιστρεφόμενου προϊόντος διαπιστώσει ότι δεν τηρείται καμία από τις απαιτήσεις των προϋποθέσεων. 

Το www.hellascosmetique.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η "Επιστροφή του προϊόντος" μέσω της χρήσης των υπηρεσιών ταχυμεταφορών δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. 


Οι όροι αυτοί ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hellascosmetique.gr της Mega Mall BG